Even uitpuffen op de boerderij

De ene boerderij is de andere niet ... Grote verschillen waren er te zien in de boerderijen van 'Boer zoekt Vrouw', seizoen 2015. Boerin Bertie, met haar lieflijke huisje (waarin zij nu helemaal happy 'aan het wezen is' met haar Esther, maar dat terzijde), verschilde compleet met de boerderij van boer Tom bijvoorbeeld, of die van boer Geert.

1000 Boerderijen, 1000 tuinen

Daar waar de ene boerderij oogt als een hypermodern bedrijf, is het andere boerenlandhuis meer een 'vrouwtje-theelepel-woning'. Wat de meeste boerderijen echter met elkaar als gemeenschappelijke deler hebben is het bezit van een royale, landelijke tuin. Dit zijn de meest ideale tuinen om een royaal terras te creëren, waar grote tuinmeubelen van steigerhout perfect tot hun recht komen.

Boer, geniet van je terras!

De altijd drukke boer. 's Ochtends om 4 uur is de boer alweer de koeien aan het melken. Wat dat betreft zijn de landbouwboeren nog iets beter af. Maar toch. Het boerenleven vergt nogal wat van je en brengt altijd werkzaamheden met zich mee. Pak daarom die geniet-momenten mee, die oh zo belangrijk zijn. Heerlijk even loungen met je vrouw en kinderen op een fijn & landelijk terras; wij zijn er maar wat jaloers op!

Hoe maak je van terras snel een heerlijke lounge-hoek?

Het plaatsen van forse, exclusieve steigerhouten loungebanken, of tuinbanken is een must; lekker languit op de loungebank samen, of met de kinderen, genieten van het buiten zijn. Tussen de bedrijven door even heerlijk ontspannen genieten van een kopje koffie, of lunch. Met het plaatsen van loungebanken verwezenlijk je het binnen mum van tijd. Steigerhout is gemaakt van vurenhout, wat bijzonder weersbestendig is; dit maakt de koop van een steigerhoutenbank tot een duurzame investering.

boerderij, uitpuffen, meubelen
Lees alles over Uitpuffen
Suzan
Bron: Permalink

Andere artikelen

Afgelopen weekend hadden we in Afferden een zakelijke groepsaccommodatie afgehuurd voor ons tea... [...]
De kinderspeeldag is op onze tjoek tjoek voerderij is een gigantisch succes geworden.  Deze dag... [...]